top of page

APARICIONS TELEVISIVES

L'Escola ha participat en multitud d'ocasions a programes de televisió, tant de caràcter nacional com regional. Algunes de les participacions amb més anomenada foren a Tve 1: "Barrio Sésamo", "3x4", "Un, dos, tres... responda otra vez!". També vàrem formar part de la inauguració de l'Informatiu Balear el 15 de novembre de 1979.

En l'àmbit autonòmic, hem fet moltes aparicions a tots els mitjans audiovisuals de l'illa, tals com IB3 Televisió, Canal 4 o Televisió de Mallorca. Es participà en el programa "Punt de Ball" i "Va de Bot!".

L'any 2009, Televisió de Mallorca va emetre una sèrie documental sobre l'EMIDM titulada "Històries d'un ball". Aquest programa constava de tretze capítols de mitja hora cadascun i seguia el format de docusèrie, basant la narrativa en les experiències de personatges anònims amb alguna singularitat. Tots els protagonistes són o havien estat membres de l'Escola de Música i Danses de Mallorca, ja sigui com a professors, alumnes o integrants del grup de ball. Al documental apareixen persones amb una estreta relació amb l'Escola i el ball de bot, com Pere A. Serra, Maria del Mar Bonet, Miquela Lladó i Tolo Crespí. La guionista del programa, Núria Abad, afirmà que la sèrie pretenia demostrar que les danses atreuen "molta gent jove, que està molt engrescada amb les tradicions. El ball és una cosa viva, que està creixent".


En els darrers anys, també s'han fet diverses aparicions als informatius d'IB3 i a l'informatiu Balear, a més de participar en el programa 5Dies.

bottom of page