top of page
Search

FINAL DE LA COPA DEL REI 2024

El 6 d'abril de 2024 es juga a Sevilla la Final de la Copa del Rei entre l'Athletic Club de Bilbao i el RCD Mallorca.


Aquesta data passa a formar part dels moments més importants de la història del RCD Mallorca. El club, amb més de 100 anys de vida, havia disputat fins aleshores tres finals de Copa del Rei, de les quals només n'havia pogut guanyar una.

  • 1991 contra l'Atlètic de Madrid (derrota)

  • 1998 contra el FC Barcelona (derrota en els penals)

  • 2003 contra el Recreativo de Huelva (victòria)


Feia 21 anys que el Mallorca no arribava tan enfora en aquesta competició, per la qual cosa aquesta fita s'havia de celebrar, fos quin fos el resultat final.

El Mallorca, juntament amb la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) va organitzar una Fanzone on es podien reunir tots els aficionats que s'havien desplaçat fins a Sevilla per animar al club. Entre tots els actes festius i la multitud d'artistes convidats, el Mallorca va voler que també hi participàs l'Escola.


Per a l'EMIDM fou tot un honor que el club pensàs amb nosaltres en un dia tan assenyalat.


Fotografies de Jota Ramis. Perfil d'instagram: @blackysports.La llegenda de la NBA, Steve Nash, gaudeix de veure les Jotes Robades. Imatges del @rcdmallorcaoficial.
Si bé, el fet de ballar a la Fanzone ja fou tot un èxit, el més important estava per arribar. Pocs minuts abans de l'inici del partit, l'Escola va ballar el bolero dels Punts, coreografiat per Catín Luna i Catalina Barceló, just enfront de la grada de la Cartuja on es reunien tots els mallorquinistes. Les emocions viscudes en aquell moment són indescriptibles.La coreografia també incloïa el dimonió i tota la colla de dimonis que acompanyaren l'expedició del club i que ja s'han convertit en un símbol del Mallorca. Moltes gràcies a tots ells:


- Solera Gabellina de Capdepera.

- Factoria de So de Santa Maria del Camí.

- Hiachat de Santa Margalida.

- BosciFocs de Esporles.

- Escarrufaverros de Campanet.

- Incubus de Palma.

- Kinfumfa de Palma.

- S'Eixam dimonis de Consell.

- Dimonis de Son Ganxo de Costitx.


Si bé el resultat del partit, no fou el desitjat, de bon segur que aquest dia no passarà a l'oblit; ni pel mallorquinisme ni per a l'Escola.Comments


bottom of page