top of page
Search

FESTA DEL CORPUS 2024

El diumenge 2 de juny es celebrà la festa del Corpus. És una festa mòbil dins el calendari litúrgic que la situa seixanta dies després del Diumenge de Resurrecció, el dijous després de la Trinitat, que cau en el diumenge després de la Santíssima Trinitat.

Com cada any, la celebració comença amb una missa solemne presidida pel Bisbe de Mallorca. Seguidament, es dona el sus a la processó del Corpus Christi, que comença i acaba en la Seu, passant pels carrers del Palau Reial, del Mirador, del Palau de Sant Pere Nicolás, d´en Morey, plaça Santa Eulalia, carrer de la Cadena i plaça de Cort.

La processó fou iniciada pels Tamborers de la Sala, seguits dels Cossiers i Cavallets de l'Escola de Música i Danses de Mallorca i un grup de pagesos. La Lladània va encapçalar la processó a les espatlles dels membres de les confraries centenàries de l'Agonia i l'Esperança. A continuació, desfilà una representació de les confraries de Palma, l'Escolania dels Vermells de la Seu, els canonges, el Bisbe i la banda municipal de Palma. Els elements litúrgics més destacats de la festa del Corpus són la Lledània, la Custòdia, el Conopeu i el Tintinacle.留言


bottom of page